Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@16:45:25 GMT

احداث بزرگ ترین دهکده ورزشی غرب آسیا در البرز

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۷۵۷۵

احداث بزرگ ترین دهکده ورزشی غرب آسیا در البرز

به گزارش جهان نيوز، امیر غفرانی روز چهارشنبه افزود: با هدف توسعه زیرساخت های ورزشی استان به ویژه در رشته اتومبیلرانی و موتور سواری، با سرمایه گذار بخش خصوصی وارد مذاکراتی شدیم که این دهکده ورزشی در البرز احداث و راه اندازی شود.

وی اضافه کرد: بزرگ ترین دهکده ورزشی خاورمیانه در البرز در زمینی به مساحت 700 هکتار شامل پیست های استاندارد در رشته های مختلف ورزشی است که بیش از 100 هکتار آن به احداث پیست های موتورسواری ریس، درگ، تریل، تریال، آندرو، کراس، چهارچرخ و پیست های اتومبیلرانی درگ، دریفت،ریس، اسلالوم، آفرود، سافاری، رادیو کنترل،کارتینگ و باکی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غفرانی گفت: در سال 96 ورزشکاران البرزی موفق به کسب بیش از 1 هزار و 500 مدال رنگارنگ در سطوح مختلف کشوری، بین المللی، آسیایی و جهانی شدند، با وجود این قهرمانان البرز از ضعف ساختاری در ورزش رنج می برد و امکانات ورزشی این استان نسبت به سایر استان های کشور در حداقل است.

وی ادامه داد: بدون تردید اگر امکانات هیات های ورزشی این استان به اندازه سایر استان های کشور بود، امروز شاهد موفقیتهایی بسیار بزرگتر و عملکردی فوق العاده از هیات های ورزشی بودیم.

رئیس هیات موتور سواری و اتومبیلرانی البرز نیز در گفت وگو با ایرنا با اشاره به ساخت این دهکده گفت: یکی از دغدغه های بزرگ هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان، گسترش زیرساخت های این ورزش بوده که احداث این پیست برای فعالیت در تمام زیرمجموعه های رشته موتورسواری و اتومبیلرانی ازاهداف اصلی هیات است.
اردشیر درویشی افزود: البرز ظرفیت های انسانی بالایی در زمینه موتورسواری و اتومبیلرانی دارد، که درصورت داشتن پیست تخصصی و استاندارد می توانند با آموزش و تمرینات متمرکز ، برای حضور و افتخار آفرینی در عرصه رقابتهای بین المللی آمادگی پیداکنند.

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح بی نظیر استان البرز، از نظر زیرساخت های ورزشی به یکی از اصلی ترین قطب های کشور و حتی خاورمیانه تبدیل می شود.

درویشی گفت: این دهکده با داشتن اقامت گاههای مدرن می تواند محل مناسبی برای برگزاری اردوهای تیم های ملی باشد و حتی برای برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و بین المللی موتورسواری و اتومبیلرانی می توان از فضای ایده آل و استاندارد این دهکده استفاده کرد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی تخصص، ‌نگاه‌ راهبردی و آموزش در عملکرد هیات‌های ورزشی خوزستان

ایسنا/خوزستان معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از آغاز جلسات هدفگذاری هیات های ورزشی استان خبر داد.

عماد حق علی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به آغاز جلسات بررسی عملکرد هیات های ورزشی استان در سال ۱۴۰۲ و ارائه تقویم ۱۴۰۳، گفت: در تدوین برنامه هیات های ورزشی، نگاه راهبردی و دوراندیشانه به عنوان یک ضرورت مغفول مانده که نیاز است هیات‌های ورزشی توجه جدی به این امر داشته باشند. معتقدیم نگاه راهبردی، آموزش تخصصی و چالش نیروی انسانی متخصص، در عملکرد هیات‌ها نقش کلیدی دارد.

معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان افزود: مشکلات و موانع فعالیت‌های ورزشی در سایه همین راهبردها و نگاه جمعی و خردی به ورزش حل شدنی است.

او با اشاره به رشد و ارتقای کمی و کیفی شاخص های ورزشی در سال گذشته نیز گفت: جلسات بررسی و ارزیابی عملکرد هیات های ورزشی و ارائه تقویم ورزشی با هدف توسعه و ارتقا شاخص‌ها صورت می‌گیرد.

حق علی ادامه داد: از همراهی و همراستایی خانم ناصری مقدم معاون حوزه بانوان اداره کل ورزش و جوانان با حوزه معاونت ورزش تشکر می‌کنم. باید پذیرفت ظرفیت ورزش بانوان ظرفیت انکارناپذیری است و با یک حمایت و همراهی علاوه بر ارتقا شاخص‌ها شاهد تبلور جایگاه بانوان در جامعه نیز خواهیم بود.

او بیان کرد: آنچه به عنوان خروجی ورزش در میادین ملی و بین المللی اتفاق می افتد ماحصل تلاش و کوششی است که در سطح شهرستان ها رقم می‌خورد و این ساختار با تشکیل جلسات هیات‌های استان با روسای هیات خود در شهرستان و بررسی مشکلات شهرستان ها خیلی مستحکم تر خواهد شد و کمک بزرگی به حل مشکلات آن رشته در سطح استان می کند.

این مسئول با اشاره به جایگاه و اهمیت دو مقوله آموزش و نیروی انسانی در بدنه و ساختار هیات های ورزشی، افزود: هر زمان هیاتی موفق بوده یک بخش آن نیروی انسانی کاردان، متخصص و توانمند بوده و در کنار آن نیز تجربه و تخصص پیشکسوتان لحاظ شده است.

وی ادامه داد: در کنار نیروی انسانی، تخصص و تجربه پیشکسوتان، آموزش و بروز رسانی اهمیت بسزایی دارد که آموزش مربیان به جای آنکه امری دقیق، موکد و با نظارت باشد، تبدیل به امری مغفول شده است.

به گزارش ایسنا، جلسات بررسی عملکرد هیات‌های ورزشی استان در سال ۱۴۰۲ و ارائه تقویم ورزشی‌ ۱۴۰۳ از ۱۸ اردیبهشت آغاز شد و پیش بینی می‌شود تا یکم خرداد ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود
  • نقش کلیدی تخصص، ‌نگاه‌ راهبردی و آموزش در عملکرد هیات‌های ورزشی خوزستان
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند