Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهمترین مأموریت‌های بسیج کمک و رفع مشکلات مردمی است موضوعی که از بدو شکل‎گیری مورد توجه قرار گرفت. به فراخور این مهم بخصوص در مناطق کم‎برخوردار، بسیج با ورود موفق به عرصه محرومیت‎زدایی و سازندگی پروژه‎های موثری را به سرانجام رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقاطی هستند که آنجا خبری از پست و مقام نیست، تنها فقر است و محرومیت؛ کسی با ژست انتخاباتی نمی‎آید، تنها عده‎ای جهادگر هستند که به اوج محرومیت سفر می‎کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانانی که قصدشان ساختن و سازندگی است، هیچ اجباری در کار نیست، فعالیتی خودجوش که معامله ای‎ست با خدا در محیطی که رنگی از ریا و نمایش‌‎های شهری ندارد.

نام منطقه برایشان مهم نیست، هر جایی که نشانی از درد باشد، عده‎ای طعم محرومیت را چشیده باشند، جهادگران آستین همت بالا زده و از آسایش خود می‎گذرند تا فقرهای زیرساختی مناطق محروم در برابر اراده آنها رنگ باخته و لبخندی بر چهره محرومین بنشانند. 

 

اصفهان

ورود بسیج برای حل مشکلات شرق اصفهان/ مرمت ۶۰ مدرسه این منطقه در اردوهای سازندگی

به گزارش صاحب نیوز؛  شهرستان اصفهان یکی از بزرگترین شهرستان‌های کشور است که از 6 بخش تشکیل شده و با توجه به وسعت زیاد و تنوع آب و هوایی از سنت‌ها و فرهنگ‌های مختلفی نیز در بین مردمان خود برخوردار است.

*مردم شرق اصفهان سخت کوش و زحمت کش‌ هستند

در حالی که هر یک از بخش‌های شرقی اصفهان به تنهایی می‌تواند مدعی شهرستان شدن باشد هنوز ارتقاء بخش به شهرستان در قسمت‌های شرقی اتفاق نیفتاده است و برخی مردم این منطقه مجبورند برای استفاده از امکاناتی که فقط در مرکز شهرستان وجود دارد صد‌ها کیلومتر را رفت‌ و آمد کنند.

خشکی زاینده‌رود و رکود صنعت بر مشکلات این منطقه افزوده و شرایط زندگی مردم در این منطقه دشوارتر شده است و این در حالی است که اقدامات انجام شده مسوولان خصوصا در بخش مشکلات کشاورزان نتوانسته سفره‌های خالی این قشر زحمتکش را درمان کند.

*بسیج در کنار مردم شرق اصفهان

بسیج که نهادی از دل مردم است و می‌کوشد مشکلات فرهنگی، بهداشتی، اقتصادی و امنیتی و … مردم را در کنار مسوولان حل کند در شهرستان اصفهان نقش پر رنگی را ایفا می‌کند.

شرق شهرستان اصفهان به خاطر وسعت شهرستان اصفهان و دوری از مرکز شهرستان و مردمی سخت کوش که غالبا کشاورزان و کارگران و شغل‌های وابسته به کشاورزی مشغول‌اند با توجه به نبود آب از لحاظ معیشتی با خود کوهی از مشکلات را یدک می‌کشند و محرومیت در این منطقه ملموس است از این‌رو فعالیت در محرومیت زدایی بسیار مورد نیاز و پر اهمیت است این محرومیت که از عدم توجه کافی مسوولان به این خطه و بیکاری زیاد در این منطقه نشات می‌گیرد.

سرهنگ حسن عجمی فرمانده ناحیه بسیج امام علی(ع) با اشاره به نقش محرومیت زدایی بسیج در منطقه اظهار کرد: بسیج سازندگی امسال در قالب طرح های محرومیت زدایی اقدام به ساخت 4 منزل مسکونی محروم و مرمت و تکمیل 8 منزل محروم کرده است و در این رابطه همکاری و همدلی بالایی در بین بسیج و کمیته امداد، بهزیستی و خیرین مشاهده شد.

وی با اشاره به اقدامات دیگر بسیج سازندگی در زمینه اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: بسیج سازندگی طی این مدت در زمینه پرورش قارچ، ماهی، دام سبک، صنایع‌دستی و تبدیلی، گیاهان دارویی اقدام کرده است و در بخش آموزش و اشتغال از ظرفیت جهاد کشاورزی شهرستان و فنی حرفه‌ای استفاده می کند و همچنین با صدور گواهی به استفاده از وام‌های خوداشتغالی توسط شرکت کنندگان کمک خواهد کرد.

سرهنگ عجمی خاطرنشان کرد: در اردوهای جهادی 60 مدرسه در شرق شهرستان اصفهان مرمت و بازسازی شد و در این مدت سه هزار و 500 نفر روز در این اردوها شرکت کردند و از دیگر اقدامات بسیج به جمع‌آوری کمک به مردم به دنبال زلزله کرمانشاه می توان اشاره کرد که کمک‌های مردمی حدود 200 میلیون کمک غیر نقدی، شش عدد کانکس و پنج میلیون کمک نقدی از سوی ناحیه امام علی جمع‌آوری شد.

*مهمان ناخوانده شرق اصفهان

شرق اصفهان با توجه به عدم بهره‌مندی از یک بیمارستان تخصصی در مسائل بهداشتی نیز با مشکلات زیادی رو به رو است اما علاوه بر مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری بیماری سالک مهمان ناخوانده شرق اصفهان است مهمانی که خودش درمان می‌شود اما اثرش می‌ماند و متاسفانه امسال آمار قابل توجه‌ای از این بیماری در شرق اصفهان به گوش رسید که بسیج در این زمینه نیز وارد شده است.

عجمی فرمانده ناحیه امام علی (ع) نقش موثر بسیج سازندگی در مهار بیماری سالک با همکاری شبکه بهداشت شهرستان و استان اصفهان اشاره کرد و افزود: 2 هزار نفر روز همکاری بسیجیان با بهداشت در ریشه کنی بیماری سالک در سطح بخش های مختلف بن‌رود، جلگه، براان شمالی و جنوبی و جرقویه سفلی و علیا از فعالیت های موثر بسیج به شمار می رود.

یکی دیگر از مشکلات شرق شهرستان اصفهان ریزگردها است که با ورود بسیج به دلیل انتشار ریزگردها و وجود کانون بحران شهر اصفهان با کاشت نهال و مهم‌تر از آن نگهداری از آنها به تدریج بیابان‌زدایی انجام شده است و بیش از ۹۰ درصد نهال سبز را تحویل داده شد.

منطقه با وسعت ۳۷۰ هکتار که با تلاش بسیج سازندگی و بسیجیان ناحیه امام علی (ع) در طی دو سال در جهت بیابان زدایی و مقابله با ریزگرد ها در شرق اصفهان در دشت سجزی انجام شد.

به نظر می‌رسد بسیج در بسیاری از مشکلات مردم شرق اصفهان در کنار ان‌ها قرار گرفته است و در تلاش است از فشار مشکلات به مردم در این منطقه محروم بکاهد.

 

گیلان

حل مشکلات زیرساختی مناطق کم‎برخوردار گیلان با اجرای طرح جوادالائمه/ از درمان و پیشگیری از اعتیاد تا ایجاد اشتغال خانگی برای خانواده های بی بضاعت

به گزارش ۸دی، یکی از ماموریت هایی که توسط سپاه و بسیج در حال پیگیری است مأموریت های فرهنگی است، این کار در قالب «طرح جوادالائمه» در نقاط و محلات آسیب پذیر اجرا می شود یکی از اهداف مهم طرح جوادالائمه مقابله با آلودگی های مواد مخدر در مناطق آسیب زا است

 این طرح در استان گیلان ۳ شهرستان از جمله در منطقه “معلولین” شهرستان رشت، “رودبنه” لاهیجان و “انزلی‌محله” لنگرود اجرا می‌شود.

** اجری طرح جوادالائمه در محلات آسیب دیده و کم برخوردار رشت، لنگرود و لاهیجان

کامیار مهدی پور در گفت و گو با خبرنگار ۸دی در تشریح اجرای طرح جوادالائمه(ع)، اظهار کرد: این طرح در شهرستان های رشت، لنگرود و لاهیجان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این طرح در محلات آسیب دیده و کم برخوردار اجرا می شود، گفت: سپاه در این مسیر علی رغم اینکه خودش امکاناتی را پای کار می آورد، امکانات و کمک های دولتی نیز به این سمت سوق داده می شود.

 

 

دبیر قرارگاه جوادالائمه(ع) سپاه قدس گیلان تصریح کرد:  این محلات از لحاظ زیرساختی مثل برق، فاضلاب، آب شهری، مسائل فرهنگی و سایر خدمات اجتماعی مشکل دارند.

مهدی پور با بیان اینکه این ها مسائلی است که سپاه پیگیری می کند، تصریح کرد: با توجه به بضاعت این مناطق و محلات امکانات را به آن سمت سوق می دهد و بخشی را سپاه انجام می دهد و بخشی از امکانات دولتی استفاده می کنند.

مهدی پور با بیان اینکه این قرارگاه شامل چند رده مانند فرهنگی، معاونت بهداشت و درمان و… است که در این محلات پیگیری می کنیم، گفت: معاونت سازندگی سپاه هم فعال است که بحث زیرساختی و سازندگی را در این محلات انجام دهد.

دبیر قرارگاه جوادالائمه(ع) سپاه قدس گیلان ادامه داد: این برنامه ها از طریق شخصی به نام مدیر محله که یک روحانی دغدغه مند و پای کار است دنبال می شود که از خود این محله است و مشتمل از مدیر و شورای محله است که این اتفاقات را انجام می دهند.

وی با تأکید براینکه ما تنها نقش حمایتی و هماهنگی داریم و این اتفاقات از طریق همین مدیر محله پیگیری می شود.

بهرام یوسفی مدیر طرح جوادالائمه(ع) سپاه قدس گیلان در محله معلولین رشت نیز در گفت و گو با خبرنگار ۸دی درباره اقدامات این طرح، اظهار کرد: این طرح از ابتدای سال ۹۷ در محله معلولین رشت کارش را آغاز کرده است و تاکنون چند کار مهم را به ثمر رسانده است.

** لوله گذاری آب شرب و حل معضل فاضلاب 

وی افزود: یک مورد بحث خدمات زیرساختی منطقه شهید انصاری محله معلولین بوده است که منطقه ای ضعیف به لحاظ امکانات از آب آشامیدنی تا فاضلاب است که بحث لوله گذاری آب شرب انجام شد و بحث فاضلاب آن حدود ۲۰روزی است که شروع شده است.

مدیر طرح جوادالائمه در محله معلولین رشت، تصریح کرد: ۵۰۰خانوار در منطقه شهید انصاری معلولین رشت ساکن اند که فاضلاب سه کوچه آن تا الان انجام شده است و در حال پیگیری است.

 

 

یوسفی افزود: پیگیر جمع کردن معتمدین محل که نقش تأثیرگذاری به لحاظ اجتماعی و فرهنگی دارند هستیم تا یک شورای مشورتی تشکیل شود و هماهنگ عمل کردن در مسائل فرهنگی است که باعث رفع خیلی از آسیب ها در این منطقه می شود انجام شود.

** تلاش گروهی برای درمان و پیشگیری از اعتیاد در مناطق کم آسیب زا

وی با اشاره به اینکه محله معلولین را به عنوان منطقه ویژه آسیب زا از لحاظ اجتماعی به ویژه بحث مواد مخدر و اعتیاد جزء مناطق اولیه کشور در این رابطه برشمرد و تصریح کرد: سعی کردیم بواسطه برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی برای نوجوانان و جوانان و آن هایی که مبتلا به این معضل هستند در رفع آسیب در منطقه و اختلافاتی که با منشاء مواد مخدر ایجاد می شود برگزار کنیم که پیامد خوبی در این بحث به ویژه در پیشگیری و درمان داشته است.

مدیر طرح جوادالائمه در محله معلولین رشت گفت: با تأکید بر اینکه با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان کارهایی انجام شده است که قطعا نسبت به سال گذشته بازدهی آن بهتر بوده است.

 

 

** محله معلولین رشت با ۲۰ هزار نفر جمعیت فاقد مسجد بود

وی با اشاره به جمعیت ۲۰هزار نفری محله معلولین رشت، از عدم وجود مسجد در این منطقه خبرداد و تصریح کرد: با همکاری سپاه  ۲مسجد احداث می شود که یک مسجد مستقیم زیر نظر سپاه است و یک مسجد را که بنده با معتمدین محل پیگیریم که این ۲مسجد را براساس منابعی که به دستمان می رسد سر انجام می گیرد.

 

یوسفی با بیان اینکه مطالبه گری از مسئولان جزئی از برنامه های ما بوده است، اضافه کرد: به اندازه توان و هماهنگی های بعمل آمده خیلی از مسئولان از شهرداری گرفته تا آب و فاضلاب، سپاه، فرمانداری و نهادهای فرهنگی مانند سازمان تبلیغات اسلامی حضپر پیدا کردند.

وی ادامه داد: بنده هم در منطقه در مجموعه فرهنگی از ۱۰سال پیش فعالیت دارم، گفت: با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و سپاه هماهنگی خیلی خوبی در امور فرهنگی برای نوجوانان و جوانان این منطقه صورت گرفته و در عرصه میدانی در حال انجام است.

 

 

 

** ویزیت رایگان اقشار ضعیف

مدیر طرح جوادالائمه در محله معلولین رشت تأکید کرد: در بحث ویزیت رایگان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی ویزیت رایگان بیماران و اقشار ضعیف انجام می شود و حدود سه مرحله با هماهنگی حوزه بهداشت سپاه انجام شد و استقبال خوبی داشتیم.

 

 

** ایجاد صندوق قرض الحسنه با توجه به شغل کارگری ۸۰ درصد ساکنین محل

وی ایجاد صندوق قرض الحسنه جوادالائمه در محله معلولین رشت را از دیگر برنامه های این طرح برشمرد و اضافه کرد: بیش از ۸۰درصد شغل ساکنین این محله کارگری است و حقوق پایدار ندارند و برای کمک به آنها این صندوق را با کمک مردم و خیرین راه اندازی کردیم.

ایجاد اشتغال خانگی برای خانواده های بی بضاعت

مدیر طرح جوادالائمه در محله معلولین رشت از برپایی کلاس فنی حرفه ای در جریان اشتغال خانگی برای ۶۰نفر از خانم های بی سرپرست یا با بضاعت مالی کم در بحث خیاطی، دوخت کیف و کفش و… در روزهای آینده خبرداد و تصریح کرد: حدود ۵۰خانواده را رصد کردیم و بررسی کردیم تا این کلاس ها را برگزار کنیم تا با هماهنگی سپاه و دیگر مسؤلان اشتغال خانگی برای آنها ایجاد کنیم، تا دستشان در جیب خودشان باشد.

 

مازندران   ساخت 746 خانه محروم در مازندران توسط بسیج تا تیرماه 98

به گزارش بلاغ، سرهنگ حسین محمدرضایی در آیین واگذاری نمادین 8 باب خانه محرومان شهرستان آمل در روستای مطهر با بیان اینکه جمهوری اسلامی را می‌توان به قطاری در حال حرکت تشبیه کرد، اظهار کرد: قطار جمهوری اسلامی از ایستگاه امنیت به سلامت عبور کرده و امروز به مسائل اقتصادی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه دشمن با جنگ تحمیلی به دنبال این بود که پیام انقلاب اسلامی به دنیا صادر نشود، اظهار کرد: بزرگترین تهدید را به نفع خودمان تبدیل به فرصت و در 8 سال جنگ تحمیلی بر دشمن و جهان غلبه کردیم.

جانشین فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه جنگ وقتی مردمی شد در آن پیروز شدیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی پس از جنگ تحمیلی توانست اهداف انقلاب و اسلام را به دنیا صادر کند.
 

 


این مسئول با اشاره به اینکه دولت باید مسیر را هموار کند اما مهم‌تر حضور مردم و نقش آفرینی آنها در مسائل اقتصادی است، عنوان کرد: محرومیت فعلی زیبنده نظام نیست و نباید فردی در جامعه باشد که به نان شب محتاج باشد.

رضایی با بیان اینکه وقتی محرومیت دیده می‌شود یعنی نظارت در برخی بخش‌ها به خوبی انجام نمی‌شود، گفت: فساد در کشور ما شبکه‌ای نیست و دامن گیر کل کشور نشده است و نباید گفت که کل کشور از این مشکل در حال رنج است اما جاهایی هست که هرچقدر کم هم باید رسیدگی شود.

وی با اشاره به اینکه خدمت به مردم موجب لبخند از دل و عمیق برای مردم می‌شود، ادامه داد: شاد کردن مردم با کنسرت و موسیقی نیست و شکم گرسنه با کنسرت سیر نمی‌شود بلکه باید به فکر مردم بود و با خدمت به آنها خنده بر روی لب‌هایشان آورد.
 



جانشین فرماندهی سپاه کربلا با بیان اینکه بسیج سازندگی استان مازندران در سال گذشته 500 باب منزل تحویل داد، تاکید کرد: 746 باب منزل در سال 97 هدفگذاری شد که تا تیرماه سال 98 به تدریج تحویل داده می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه حدود 200 خانه دیگر نیز برای محرومان در بهمن ماه و هم‌زمان با گرامیداشت دهه مبارکه فجر ساخته و تحویل داده می‌شود، بیان کرد: امروز به صورت نمادین کلید 35 باب منزل در استان مازندران تحویل داده شد.

رضایی خاطرنشان کرد: 35 خانه محرومی که امروز تحویل داده شد بیشتر 60 متری، که 30 درصد از این مبلغ را کمیته امداد و مابقی را خیرین و بسیج سازندگی سپاه تامین کرده است.
 

  ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در مازندران
مدیرکل کمیته امداد مازندران نیز با بیان اینکه عمده اقدامات کمیته امداد در حوزه توانمندسازی فکری، روانشناسی، آموزشی، اقتصادی و اجتماعی است، گفت: کمیته امداد استان مازندران در سال گذشته 6 هزار و 600 موقعیت شغلی ایجاد کرد.

رضا نوروزی‌ جعفری با بیان اینکه 73 هزار خانوار در استان مازندران تحت پوشش کمیته امداد هستند، اظهار کرد: 53 هزار خانوار از این تعداد مستمری بگیر هستند.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر 4 هزار یتیم در مازندران تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: 8 هزار و 500 دانش‌آموز مازندرانی، 2 هزار بیمار صعب العلاج و 40 هزار سالمند تحت پوشش کمیته امداد هستند.

مدیرکل کمیته امداد مازندران با بیان اینکه عمده اقدامات کمیته امداد در حوزه توانمندسازی فکری، روانشناسی، آموزشی، اقتصادی و اجتماعی است، تصریح کرد: کمیته امداد استان مازندران در سال گذشته 6 هزار و 600 موقعیت شغلی ایجاد کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال گذشته 570 مسکن برای افراد تحت پوشش کمیته امداد ساخته شد، تاکید کرد: حدود 2 هزار و 500 کمک جهیزیه نیز پرداخت شد.

نوروزی با بیان اینکه یک هزار دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد کمک هزینه دانشجویی دریافت کردند، خاطرنشان کرد: در سال 97 برنامه‌ریزی‌ها جهت ساخت یک هزار و 200 باب منزل مسکونی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد در استان مازندران است.

وی در پایان گفت: 746 باب منزل از آمار ذکر شده در روستاهای استان مازندران با کمک بسیج سازندگی سپاه ساخته می‌شود.    

مرکزی

ایجاد بزرگ‌ترین پیست موتورسواری کشور در دهکده مقاومت اراک

به گزارش دیار آفتاب؛ توجه به اوقات فراغت جوانان و ایجاد محیط‌های سالم در راستای تخلیه انرژی جوانی به‌دوراز فعالیت‌های مخرب و  ضد فرهنگی و ایجاد یک فضای فرهنگی و آموزشی در کنار فعالیت‌های سرگرم‌کننده برای جوانان، یکی از برنامه‌ها و اهداف بسیاری از مدیران و مسئولین در جای‌جای کشور است.

در همین راستا ۵ کیلومتر از اراک که به سمت خمین حرکت کنیم با مجموعه دهکده مقاومت روبه‌رو می‌شویم که مدتی است در آن مکان برقرارشده است.

این مجموعه جایگزین مجتمع طوفانی شده که بیش از یک سال تعطیل است و در حال حاضر به همت سپاه روح‌الله استان مرکزی با ایجاد تغییراتی بانام جدید دهکده مقاومت شروع به فعالیت کرده است.

فعالیت‌های این مجموعه با محوریت ایجاد محیطی سالم و مهیج برای جوانان به‌دوراز آسیب‌رسانی به خود و ایجاد آزار برای جامعه برنامه‌ریزی‌شده است.

یکی از اصلی‌ترین فعالیت‌های انجام‌شده در دهکده مقاومت ایجاد بزرگ‌ترین پیست موتورسواری کشور است که جوانان بسیاری را به سمت خود جذب خواهد کرد.

این پیست موتورسواری به مساحت ۲۵۰ در ۱۰۰ متر، در فضای ۲.۵ هکتار قابلیت آموزش موتور کراس از مبتدی تا قهرمانی را دارد؛ ضمن اینکه برای برگزاری مسابقات بین‌المللی، ملی و برگزاری اردوهای تیم ملی یک پیست موتورسواری کاملاً استاندارد به شمار می‌رود.

این پیست موتورسواری به همت سپاه استان، اداره کل ورزش و جوانان و هیئت موتورسواری با رعایت کامل مسائل ایمنی و استاندارد تأسیس‌شده و شرایط مناسبی را برای گرایش بیشتر جوانان و نوجوانان نسبت به این ورزش ایجاد کرده است.

 

 

همچنین با توجه به اینکه در مرکز استان مکان مناسب برای برگزاری مسابقات و تمرینات موتورسوارها وجود نداشت، ایجاد این پیست با تصمیم سپاه استان مرکزی به‌عنوان  بخشی از دهکده مقاومت می‌تواند تأثیر بسیاری را نیز در ورزش حرفه‌ای استان داشته باشد.

بر اساس گفته مسئولین مربوطه این پیست موتورسواری در طول سال در اختیار موتورسواران حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای قرار دارد که موجب می‌شود موتورسوارها در فضای کم‌خطر به تمرین بپردازند و برای مردم مزاحمت ایجاد نکنند.

ایجاد محوطه‌ای برای حرکات نمایشی که موتورسواران جوان و نوجوان به آن علاقه‌مند هستند نیز می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی این مسئله در شهرها کاسته و فضای مناسب و ایمنی را برای موتورسواران علاقه‌مند به حرکت‌های نمایشی ایجاد کند.

نکته حائز اهمیت در رابطه با این دهکده و بالأخص پیست موجود در آن قابل‌استفاده بودن برای عموم و ارائه خدمات آموزشی و ورزشی و فرهنگی متفاوت است.

ایجاد محیط سالم و ورزشی برای جوانان از اهداف دهکده مقاومت

سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در رابطه با ایجاد این دهکده گفت: به‌منظور ایجاد دهکده مقاومت تصمیم بر این بود که در مدت چهار سال عملیات عمرانی این دهکده انجام و مورد بهره‌برداری قرار گیرد ولی به‌منظور تسریع درروند کار و با تصمیمات اتخاذشده، مجتمع طوفان اراک که یک سالی تعطیل بود، خریداری و برای ایجاد دهکده مقاومت در اراک انتخاب شد.

کریمی تصریح کرد: در این مجموعه سایت‌های مختلف موتورسواری، تیراندازی، مراکز آموزشی، ورزشی، تفریحی و خدماتی اجرایی شده و قابل‌استفاده است.

وی ضمن اشاره به اینکه در این فضا برنامه‌های متنوع و مفرح ورزشی و مسابقات و حرکات نمایشی اجرایی می‌شود عنوان کرد: رزمندگان و نیروهای مسلح نیز می‌توانند با استفاده از امکانات موجود در این محیط آموزش‌های لازم و مرتبط با فضای نظامی را ببینند.

 

 

کریمی به دیگر اهداف این طرح پرداخت و اظهار کرد: هدف این است تا این مجموعه در اختیار مدارس قرار گیرد، تا دانش آموزان ضمن تفریح از فضای مناسب برای تعلیم و تربیت برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی هم برای اجرای فاز دوم این طرح در دست اقدام است که امیدواریم در راستای افزایش محیط‌های ورزشی و سرگرمی در اختیار شهروندان قرار گیرد.

 

یزد

رشد چشم گیر پروژه‌های مختلف قرارگاه پیشرفت آبادانی بسیج ابرکوه

به گزارش یزدرسا، در راستای رفع مشکلات مناطق محروم و نیازمند و روستاهایی که بیشترین مشکلات اقتصادی و بیکاری را دارند، طرح قرارگاه پیشرفت آبادانی و محرومیت‌زدایی توسط بسیج ایجاد شد.

ازآنجاکه مشارکت و همکاری مردم در پیشرفت و آبادانی شهرها، بسیار موفق و تأثیرگذار است، لذا این قرارگاه در شهرستان ابرکوه با مشارکت بهره‌برداران پروژه‌هایی را انجام داده است و همچنین طرح‌هایی را در دست اقدام دارد.

قرارگاه پیشرفت آبادانی و محرومیت‌زدایی سپاه الغدیر استان یزد در سه شهرستان بافق، بهاباد و ابرکوه ایجاد و در حال فعالیت می‌باشد. در شهرستان ابرکوه بسیاری از طرح‌های این قرارگاه در دهستان اسفندار که در اولویت قرار داشته است، احداث و به بهره‌برداری رسیده است. سپس به دیگر مناطق ارجاع داده می شود.

صبح امروز علی فاتحی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه، در تشریح بخشی از فعالیت های این قرارگاه در شهرستان، در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، ضمن تبریک هفته بسیج به همه فعالان عرصه خدمات بسیج اظهار کرد : حدود یک سال پیش اجرای پروژه‌های مختلف قرارگاه پیشرفت آبادانی و محرومیت‌زدایی ناحیه بسیج شهرستان در شش روستای رحمت‌آباد، اسدآباد، خرم‌آباد، تقی‌آباد، اسفندآباد و هارونی دهستان اسفندار آغاز شد.

فاتحی گفت : درحالی‌که ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه بااعتبار 5میلیارد ریالی، وارد اولین مرحله اجرای این طرح‌ها شد، 50 درصد هزینه‌ها نیز توسط بهره‌برداران پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف پرداخت می‌شد.

 

 

وی ادامه داد : احداث 3 استخر ذخیره آب در مزارع چاه‌های کشاورزی عمومی، که بیش از تعداد 20 کشاورز از آن امرارمعاش می‌کردند، نخستین گام در حوزه عمرانی بود که هم‌اکنون مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه، تصریح کرد : این استخرها با 360 میلیون ریال اعتبارات قرارگاه پیشرفت آبادانی در روستاهای خرم‌آباد، اسفندآباد و هارونی ساخته‌شده است، که نیم دیگر هزینه‌ها از مشارکت کشاورزان بهره‌بردار تأمین‌شده است.

فاتحی، با اشاره به اینکه عملیات احداث چهارمین استخر نیز در روستای اسفندآباد در حال اجرا است، گفت : این قرارگاه در دهستان اسفندار فعالیت‌هایی ازجمله تعمیر و مرمت یازده مدرسه در بخش دیوارکشی، ایزوگام، حیاط سازی، احداث سرویس بهداشتی و آبخوری، رنگ‌آمیزی و نقاشی دیوارها، خدمات برقی و...، تعمیر مسجد و خانه عالم، نیز در کارنامه خود دارد.

 

 

وی تأکید کرد : اصلاح شبکه آب‌رسانی آب شرب روستاها که با بیش از 60 درصد پیشرفت عملیات اجرایی، برگزاری دوره‌های آموزشی طب اسلامی و سبک زندگی ایرانی اسلامی با اساتید مجرب، از دیگر فعالیت‌های قرارگاه پیشرفت آبادانی سپاه شهرستان است.

 

 

فاتحی در پایان خاطرنشان کرد : این قرارگاه در قالب پنج کارگروه زیرساخت و عمرانی، تعلیم و تربیت، فرهنگی اجتماعی، سلامت، اقتصاد و اشتغال، در سراسر شهرستان ابرکوه در حال فعالیت می‌باشد، که به لطف خدا عملکرد چشمگیر و رضایت بخشی داشته است.

 

کهگیلویه و بویراحمد

درمانگاه شفا؛ دارایی شفا بخش حاشیه نشینان شهر یاسوج/ارائه تمامی خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در درمانگاه شبانه روزی شفا

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، همیشه در همه استان ها اینگونه بوده است که حاشیه های شهر ها معمولا امکانات کمتری دارند به همین دلیل گاهی مشکلاتی در این مناطق ایجاد می شود یکی از نیازهای ضرروری مردم برای زندگی کردن داشتن بهداشت است این بهداشت نیز با وجود مراکز درمانی تامین می شود.

 

سروک یکی از مناطق حاشیه شهر یاسوج است، این منطقه با وجود جمعیت زیادی که داشت اما از وجود یک مرکز درمانی مجهز محروم بود و مردم مجبور بودند برای درمان  به مرکز شهر بیایند که هم اتلاف وقت داشت و هم ممکن بود در مسیر دچار مشکلاتی شوند.

 

 

19 اسفند ماه سال 93 بود که یک خبر خوب به مردم سروک و همچنین نجف آباد رسید و کلنگ مجتمع درمانی شفا توسط سپاه فتح  در این منطقه بر زمین زده شد مردم نیز لحظه شماری می کردند که این مرکز درمانی هر چه زودتر افتتاح شود سرانجام در ابان ماه سال 96 این مرکز درمانی با امکانات و تجیهزات مناسب افتتاح شد.

درمانگاه شفا بسیجیان یاسوج که شامل 3 طبقه و بخش‌های سونوگرافی، آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی و  جراحی است و در محل مسکن مهر سروک با اعتبار 40 میلیارد ریال احداث شد و اکنون بعد از یک سال به مردم  این منطقه خدمات رسانی می کند این درمانگاه دارای ویژگی های منحصر به فردی است.

معاون بهداشت و درمان سپاه فتح استان در گفت و گو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس درباره درمانگاه شبانه روزی شفا گفت:درمانگاه شفا بسیجیان در سروک یاسوج در هفته بسیج سال گذشته افتتاح شد که تقریبا با تمامی بیمه ها قرارداد دارد و تعرفه دولتی و بسیار مناسبی دارد.

 

 

سرهنگ هوشنگ رحیمیان بیان کرد: در این درمانگاه بخش های مختلفی از جمله پزشک عمومی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، مشاوره روانشناسی، مشاوره مامایی، مشاوره تغذیه و داروخانه فعال است و روزانه افراد بسیاری به ویژه از منطقه حاشیه ای شهر یاسوج به این درمانگاه مراجعه می کنند.

وی افزود: موسسه تامین درمان بسیجیان وابسته به بنیاد تعاون بسیجیان کشور در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد خدمات متعدد و متنوعی را به اقشار جامعه به ویژه بسیجیان ارائه می دهد.



رحیمیان بیان کرد: یکی از مهمترین برنامه هایی که در سطح استان انجام می شود، بیمه درمان تکمیلی است به طوری که ماهیانه با پرداخت مبلغ ناچیزی حدود 10 تا 15 هزار تومان از خدمات و تعهدات خیلی خوبی مانند هزینه هایی در خصوص جراحی، بستری و دیگر کارهای پاراکلینیکی و کلینیکی تقبل کرده اند و بسیجیان از مزایای آن استفاده می کنند .



وی افزود: کسانی که صاحب کار هستند می توانند با پرداخت مبلغی به صورت ماهیانه هم دفترچه خدمات تامین اجتماعی دریافت می کنند که می توانند از سنوات، بازنشستگی و ازکارافتادگی استفاده کنند.

 


معاون بهداشت و درمان سپاه فتح درباره دیگر اقدامات گفت: بیماران و بسیجیان مبتلا به نازایی به مراکز پژوهشی بزرگ مانند یزد و تهران اعزام می شوند و از خدمات این مراکز استفاده می کنند و حدود 4 تا 5 میلیون تومان خدمات تخصصی و فوق تخصصی به آن ها ارائه خواهد شد.

رحیمیان در ادامه گفت: کسانی که از برنامه های بیمه ای ما استفاده می کنند، کارتی به عنوان کارت اخذ خدمات به آن ها داده می شود که با مراجعه به درمانگاه شفا بسیجیان یاسوج و یا درمانگاه اما جعفر صادق(ع) استفاده کنند و از خدمات و تخفیف های تا 50 درصد نیز استفاده کنند.

با وجود چنین ویژگی هایی که درمانگاه شفا دارد در یک سال گذشته باعث ایجاد رضایت مندی در میان مردم سروک، نجف آباد، اکبرآباد و حتی سرآبتاوه شده است آنها دیگر برای انجام کارهای مختلف از جمله پزشک عمومی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، مشاوره روانشناسی، مشاوره مامایی، مشاوره تغذیه و داروخانه به مرکز  شهر مراجعه نمی کنند.

درمانگاه شفا بسیجیان یاسوج هدیه بسیار خوبی از طرف سپاه و بسیجیان به مردم این منطقه و حتی سایر مناطق نزدیک به سروک بود.

 

محرومیت زدایی با اجرای طرح همگام با کشاورزدرگچساران /کشاورزی پایدار با همراهی مهندسین جهادگر

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از آفتاب جنوب،طرح بسیج همگام با کشاورز به همت کانون بسیج مهندسین ناحیه کچساران با هدف کمک به ارتقای کشاورزی، بالا بردن میزان تولید محصول کشاورزان و علمی شدن کشاورزی چند سالی است که در این شهرستان اجرایی شده است.

 

 

بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی با هدف بسیج امکانات و ظرفیت‌ها در کمک به دستگاه‌های متولی بخش کشاورزی، اجرای طرح "بسیج همگام با کشاورز" را در دستور کار خود قرار داده که در این طرح مهندسین بسیجی به‌صورت جهادی به شناسایی کشاورزان پیشرو در هر روستا و منطقه می‌پردازندودر طول دوره کاشت، داشت و برداشت از مزارع کشاورزی بازدید کرده و مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهند.

 

 

سرهنگ پاسدار رحیم محمدی ،مدیر کانون بسیج مهندسین گچساران هدف از اجرای طرح همگام با کشاورز را علمی‌کردن کشاورزی در روستاها و مناطق کم برخوردار برشمرد و اظهارکرد:باتوجه به کشت‌وکار سنتی کشاورزان در بحث کشت محصولات غالب و استراتژیک، کارشناسان بسیج مهندسین کشاورزی گچساران به مدت یک سال زراعی و در جهت افزایش میزان عملکرد محصولات کشاورزی، مشاوره‌های کشاورزی برای کشاورزان خواهند داشت.

 

وی تصریح کرد:با توجه به حضور فعال و مستمر اعضا بسیج مهندسین کشاورزی در روستاهای محروم این شهرستان و ارتباط نزدیک با کشاورزان و مشاوره‌های علمی و به‌موقع جهت کشت و کار محصولات زراعی و نیز پایداری تولید محصولات کشاورزی از طریق ارتقا بهره مندی کشاورزان از دانش و تکنولوژی روز،کشاورزان استقبال چشمگیری را از این طرح داشته‌اند.

 

 

محمدی تاکید کرد:این طرح به برکت فعالیت‌های مربیان بسیج مهندسین کشاورزی و دیگراعضای فعال این کانون و استقبال کشاورزان تا حدود زیادی موفق بوده و انتظار می‌رود با مشاوره‌های مستقیم مهندسین بسیجی به کشاورزان، شاهد افزایش میزان عملکرد محصولات کشاورزی در آینده ای نزدیک باشیم.

 

 

مدیر کانون بسیج مهندسین گچساران گفت:جذب نیروی های مهندسین در گرایش های مختلف،عضو گیری کشاورزان و باغداران نمونه،مشاوره رایگان و حضوری به کشاورزان و باغداران،شناخت و ارزیابی مشکلات و کمبودها و ارائه راهکار مناسب،بازدید از مزارع کشاورزی ،برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی،برگزاری اردوهای جهادی و برگزاری همایش های علمی کردن کشاورزی از مهمترین فعالیت های این کانون در شهرستان است.

 

 

وی افزود: اعزام تیم‌های آموزشی و مشاوره‌ای از دیگر برنامه های کانون بسیج مهندسین است که به منظور انتقال مباحث آموزشی و مشاوره‌ای به کشاورزان، تولید کنندگان و یا فراگیران و علاقمندان به فعالیت در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی مرتبط با حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی در نقاط مختلف شهرستان انجام می پذیرد.

درادامه فرمانده سپاه ناحیه گچساران در گفت وگو با این پایگاه خبری تحلیلی با اشاره به حضور مهندسین جهادگر در این طرح گفت:در حقیقت هدف از این طرح تشکیل شبکه‌های کشاورزی در هر روستا و تبدیل کشاورزان پیشرو به الگو و مرجعیت علمی در روستاو مناطق کم برخوردار است که کشاورزان پیشرو با فنونی که توسط مهندسین جهادگر به آنها آموزش داده می‌شود علاوه بر افزایش محصولات کشاورزی، کاهش هزینه‌های تولید را نیز تجربه خواهند کرد.

سرهنگ سید علی اصغر نورایی نسب افزود:سپاه و بسیج نیز در راستای منویات مقام معظم رهبری و با اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز ،توانسته است گام‌های موثری را در ارائه آموزش‌های مورد نیاز در علمی کردن کشاورزی و اورکانیگ کردن محصولات در مراحل کاشت وداشت تولیدات کشاورزی بردارد.

نورایی نسب اظهارکرد:این طرح با هدف محرومیت زدایی در روستاها اجرایی می شودو امروزگروه های جهادی بسیج مهندسین کشاورزی در همین راستا و به صورت داوطلبانه اقدام به آموزش و ترویج کشاورزی درمناطق محروم گچساران می کنند تا شاهد افزایش محصولات ،کشاورزی پایدار و نیز بازدهی بالا در منطقه باشیم.

 

 

فرمانده سپاه ناحیه گچساران اظهارکرد:هدف از اجرای این طرح تاکید بر لزوم صرفه جویی و آموزش راهکارهای افزایش راندمان آبیاری در شرایط خشکسالی، ارتقاء بهره وری منابع تولید،تولید محصول سالم ،حفظ، گسترش و احیاء منابع طبیعی با بهره گیری از خدمات علمی مهندسین و کارشناسان بسیجی است.

 

 

وی گفت:بسیج مهندسین کشاورزی درطرح همگام با کشاورزبا برخورداری از نیروهای داوطلب، متخصص، متعهد و ولایت مدار و سازمان یافته در گروه‌های تخصصی؛دوشادوش سازمان جهاد کشاورزی و در عرصه جنگ اقتصادی در کنار دیگر ماموریت های فرهنگی ،علمی و آموزشی گام های شایسته ای برداشته است.

 

 

نورایی نسب درادامه تصریح کرد:بدون شک استقبال وهمکاری هرچه بهترکشاورزان با مهندسین جهادگر در این طرح،موجب دلگرمی برای قدم برداشتن در تامین و امنیت غذایی منطقه خواهد شد و کشاورزان مناطق روستایی و عشایری می توانند با بهره گیری از خدمات علمی و آموزشی کارشناسان بسیجی به این مهم دست یایند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ فولادی عصر امروز سه شنبه در همایش جهادگران شهرستان شهرکرد اظهار کرد: بسیج سازندگی به فرمایش امام خمینی (ره) با هدف خدمات رسانی به مردم تشکیل شده است.

وی بیان داشت: طی سال‌های گذشته خدمات بسیار زیادی در راستای توسعه و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری توسط جهادگران انجام شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۲ یادآور شد: بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در سراسر استان در خدماتی از جمله خدمات پزشکی، دامپزشکی، عمرانی، اقتصاد مقاومتی و… انجام داده‌اند.

وی افزود: ۴۶۹ مدرسه توسط جهادگران در سال گذشته رنگ آمیزی و شاداب سازی شده است.

فولادی به قرارداد بین سازمان بسیج مستضعفین و بسیج سازندگی اشاره و گفت: بسیج سازندگی به همت و پشتیبانی جهادگران، در مناطق فرسوده شهری بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و جاده‌های روستایی باز آفرینی انجام شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته با اطلس جهادی، خدمات جهادگران ثبت شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری به خدمات ارزشمند قرار گاه امام حسن مجتبی (ع) اشاره و گفت: در آبرسانی آب شرب ۲۸۱ روستا، کار ۱۲۵ روستا به اتمام رسیده است.

وی اذعان داشت: در بحث آب شرب آبخیز تا جالیز، قرارداد لایروبی ۵۲ قنات بسته شده و کار آغاز شده، همچنین ۶۲ مورد جدول کشی کشاورزی قرارداد آن بسته شده است.

فولادی تاکید کرد: امروز یکی از مشکلات و معضلات امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ سازی می‌باشد.

گروه‌های جهادی با کمک یکدیگر معضلات را حل می‌کنند

در ادامه این همایش حسن بهرامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه گروه‌های جهادی مردمی ذیل یک سازمان حاکمیتی سازماندهی شوند، اظهار کرد: در تمام کشورهای دنیا باید حاکمیت بداند اکثریت مردم کجا کار می‌کنند تا بتواند بودجه را سازماندهی کند و از ظرفیت‌های مردمی استفاده نماید.

وی افزود: در ایران یک بحث جمعی داریم به نام اسلام و حرکت اسلامی و دینی، در کنار این مسئله، دستور مقام معظم رهبری می‌باشد که فرمودند گروه جهادی باید ذیل بسیج باشد؛ مجوز فعالیت را بسیج می‌دهد چون باید پشتیبانی قانونی و معنوی از گروه‌های جهادی انجام دهد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد بیان داشت: گروه‌های جهادی، صندوق قرض الحسنه و تعاونی‌ها از یکدیگر پشتیبانی کنند؛ با کمک یکدیگر می‌توانید خیلی از معضلات شهر و روستاها را حل کنید.

وی خطاب به جهادگران اظهار کرد: با کارهای جهادی دل امام زمان (عج) را شاد می‌کنید.

بهرامی تصریح کرد: سال گذشته کمک‌های خوبی در کارآموزی و کلاس آموزشی توسط فنی و حرفه‌ای انجام شده است.

وی گفت: گمنامان عرصه جهاد و فعالیت برای پیشرفت و آبادانی کشور تلاش می‌کنید تا تمدن نوین اسلامی و ظهور امام زمان (عج) را شاهد باشیم.

۵ هزار دانشجو در قالب گروه‌های جهادی سازماندهی شدند

در این نشست وفا همتی مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بحث جهاد از ابتدای انقلاب اسلامی نمود بسیار ارزشمندی داشت؛ حرکت جهادی در کشور که به فرمان امام راحل شروع شد خدمات بسیار ارزشمندی در مناطق محروم، روستا و کشور به ارمغان آورد.

وی بیان داشت: مقام معظم رهبری با توجه به نیاز کشور در نظر گرفتند یک جهاد شکل بگیرد و این جهاد در کنار سپاه با همراهی بسیجیان نقش آفرینی کند.

مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بسیجیان با نیت خدمات رسانی برای مردم و حضور در مناطق محروم سازماندهی شدند.

وی افزود: ۵ هزار دانشجو در گروه‌های جهادی سازماندهی و اعزام شدند تا در محرومیت زدایی نقش داشته باشند.

همتی گفت: خدمات ارزشمندی در استان در بخش پزشکی، فرهنگی، آموزشی و … نمایان می‌باشد و همه مردم استان از خدمات گروه‌های جهادی آگاهی دارند.

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری اظهار کرد: در کار جهادی اگر پول هزینه شود، سرمایه است.

مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اگر گفتمان جهادی تبدیل به گفتمان عمومی شود تأثیرات ارزشمندی در رشد و بالندگی کشور دارد.

کد خبر 6099860

دیگر خبرها

  • دمیدن فرهنگ بسیجی در کالبد جامعه تحول آفرین است
  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند